Skriveworkshop i Sydhavnen: Stedsspecifik skrift
Lørdag 14. november

OBS! Workshop er nu fuldt booket – men du kan skrive dig på venteliste!
På denne workshop arbejdes med den stedsspecifikke skrift. Vi skal bruge vores kreative opmærksomhed til at sanse og erfare vores omgivelser og vores forestillingsevne til at se ned i jorden, tilbage i tiden og ud i fremtiden. Gennem forskellige skriveøvelser producerer vi stedsspecifikke og sansefyldte tekster og taler sammen om litteratur, jordforbindelse og sted.

Deltag
Workshoppen er for alle 18år+ uanset skriveerfaring. Vi skal være udenfor, så medbring varmt, praktisk tøj og derudover kuglepen, notesbog og nysgerrighed. Tag gerne en plastikpose eller lignende med til at sidde på, hvis det regner.
Det er gratis at deltage (max. 9 deltagere).
Tilmeld dig her  OBS! Workshop er nu fuldt booket – men du kan skrive dig på venteliste via samme link som tilmelding!

Hvor
Workshoppen er kl. 13-16. Vi mødes ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19 (ved pavillonen), derfra bevæger vi os i retning af Tippen.

Underviseren
Helene Johanne Christensen (f.1989) er forfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Hendes først bog, digtsamlingen BLÅ, udkom på Forlaget Gladiator i 2018. Hendes anden digtsamling Sammenfald udkommer 14. januar 2021. Hun skriver lyrik, prosa og essays og underviser i kreativ skrivning i Absalon og hos FOF. Hun har tidligere undervist på Fotografisk Center, Forlaget Gladiators forfatterskole og i Poesiens Hus.