Tilmeld / Sign Up

26.-30. oktober,
man-tor kl. 14-17, fre kl. 10-13

Sydhavnen, here we go!
Kom forbi og skab dit eget fortællende landskab!

På workshoppen – som er en del af projektet Summende Sydhavn – vil vi skabe ‘fortællende landskaber’ af modelpap, flamingo, fotos, udklip, tekstfragmenter, fundne genstande – eller genstande som du kan tage med hjemmefra, som bærer en særlig betydning for dig og kan være med til at skabe landskabets fortælling.


Fortæl en personlig historie i 3D

Med afsæt i scenografiens og installationskunstens virkemidler vil scenograf og billedkunstner Carl Johan Sennels fra Sydhavn Teater inspirere og vejlede dig i udformningen af dit helt eget fortællende landskab. Vi vil se på hvordan små tekster, nedskrevne tanker eller noter kan skabe betydning og små fortællinger i samspil med brugsgenstande, naturens genstande, materialer og rumlige forløb.


Hvorfor et ‘landskab’?
Når vi med vores krop bevæger os igennem et landskab, får det os ofte til at opleve, ja endda tænke på en anden måde, end når vi sidder derhjemme omgivet af hvide vægge. Lidt på samme måde er mulighederne, når vi i denne workshop bygger et minilandskab – som en slags skalamodel over ideer og stemninger – som vi med fantasien og forestillingsevnen kan bevæge os igennem.
Vi opdager de uendelige kreative muligheder der opstår når man med hænderne kombinerer materialer, genstande, tekst og billeder.


Hvornår
Workshoppen er for alle aldre og interesserede – tilmeldte såvel som forbipasserende. Maks 8 deltagere af gangen af hensyn til COVID19 – restriktioner. Man kan deltage i én workshop eller flere dage.
Workshoppen afholdes d. 26.-30. oktober, mandag-torsdag kl 14-17 og fredag kl. 10-13, i Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, i Sydhavnen.

Har du lyst til at være med så skriv til: johan@sydhavnteater.dk

Kunstner bag workshoppen
Scenograf og billedkunstner Carl Johan Sennels